lauantai 2. heinäkuuta 2016

OPI New Orleans minit

OPIn minit on kyllä mahottoman söpöjä pulloja, mutta koska ne on niiiiin pieniä ei niitä tahdo käyttää jottei vaan lopu kesken :D 


Nämä sain Nena Sofia's Nails blogin arvonnasta voitettuani ensimmäisen palkinnon. Ihanan kesäiset värit =) Ehdottomaksi lemppareiksi pomppasi periwinkle(lila) ja vihreä pullo. Pitänee hommata isommat versiot näistä joskus.


Näitä kynsiä tehdessä vastusti vähän kaikki.. Jostain syystä Bndle Monsterin laatan kuva ei tahtonut clear jellyillä nousta, löllöillä ja tahmeilla nousi jotenkuten, mutta pelastavaksi enkeliksi tuli ensimmäinen leimasimeni valkonen pehmeä(enpä muista mistä on hankittu, olisiko joku kiina-kauppa?). Lakkana oli ensin essencen musta leimauslakka, se lähti myyntikoriin samantien kun ei noussut yhtään mikään kuva millään leimasimella. Konadi nousi jo normaalisti.Sain jotenkuten tehtyä leimadecalit värittämällä kuvion Take a Right on Bourbon metalli-lakalla ja sitten unohdin värittää yhden kolmion(peukussa) :P Kaiken kruunasi kun uuden karhea INM Out the Door yriti kovasti levittää decalit vaikka ne tosiaan olivat jo kuivat kun kynnelle laitoin. Huohhis, ei ollut minun päivä.
Pullojen kanssa otetuissa kuvissa ei niin näy tuo sotkuinen jälki onneksi.


OPI New Orleans collection 2016
Show us Your Tips!
Got Myself into a Jam-balaya
I'm Sooo Swamped!
Take a Right on Bourbon
Laatta Bundle Monster BM-605

Täytyy tunnustaa että nämä ovat minun ainoat minipullot tällä hetkellä :D Montas teiltä löytyy ja miltä merkeiltä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)