perjantai 17. kesäkuuta 2016

Moyou London perhoset

Tässä nyt kesäloman reissuja tehdessä ei ole kerennyt postailemaan mitään. Huomennakin ollaan lähdössä anoppilaan. Tässä kumminkin edelliset kynnet mitkä tekaisin Helsinkireissun jälkeen viime viikonloppuna. Lopussa myös reissulta mukaan tarttuneita lakkoja sekä kosmetiikkaa. Reissun aikana oli myös postilaatikkoon tipahanuta tuikutus-blogin arvonnasta voittamani Rimmelin meikit!
Eli kuvia luvassa reilusti :D (taas)

Kesä ei ole kesä ilman holoa ja perhosia!
Too Fancy Lacquerin Tell Me A Sea-cret hololakka on kyllä ihanan raikas! Valitettavasti vähän jo jankkiintunut, pitänee hommata uutta ohentajaa jotta saadaan käyttöikää lisää. 


Päälle "lätkin" Moyou London laatasta Kitty 12 erilaisia perhosia Moyoun omalla Purple Punch -lakalla.




Too Fancy Lacquer  - Tell me a sea-cret
Moyou London - Purple punch
laatta: Moyou London Kitty-12
leimasin: Born Pretty Store Clear jelly

Ja sitten ne ostokset! 


Essenceä tuli haalittua Klaukkalan Tokmannista, samalla myös kynsilakanpoistoainetta purkissa(semmoinen sormen dippailu-purkki :D), joka on mahottoman kätevä matkoilla. Toki Cesarsille piti päästä kun Helsingissä kävästiin, siellä pidin jalat tiukasti maassa ja nappasin alekoreista mukaani yhden OPIn ja yhden China Glazen vain. Olen hyvin ylpeä saavutuksestani, hyllyillä oli monen monta ihanuutta mitkä mielelläni oisin kotiin tuonut! ;)


Samalla tuli myös käytyä Lushissa, Tigerissä ja Lempäälän ideaparkissa. Pienissä mustissa purkeissa on Lushilta pari näytettä hiushoidoista., isommassa kuorintasaippuaa ja kääreissä hiuksia pehmentävä palashampoo joka on kuulemma todella hyvä(ja on testattu jo) kiharille hiuksille. 
Lisäystä aamulla: Ainiin, nuo Avénet ovat äidiltä saamia näytteitä, itse käytän Avénea couperosa ihon hoitoon. Tigeriltä nappasin tuon metallikorkillisen purkin joka on lämpövoidetta, ei nyt kauhean voimakkaasti toimi, mutta enpä siltä mitään odottanutkaan parin euron hinnalla :D Essence on kiva vaalea nude luomiväri, joka sopii kesäiholle raikastamaan silmien aluetta.



Tuikutus -blogin paketissa tuli Rimmelin tuotteita, Good to glow highlighter ja mascara ovat jo päässeet vaki käyttöön, muut vielä odottelevat sopivampaa hetkeä. Pitäisi opetella silmien rajaukset tussilla kynän sijasta ensin :D 
Lisäystä: Ja huulipuniakin mulle on alkanut kertymään ihan vahingossa, eli voisi niitäkin opetella käyttämään ainaisten huulikiiltojen tilalla ;) Ainakin tässä oli väri kivan pehmeän pinkki, ei liian räikeä vaan sopivan raikas. 
Highlighter on todella voimakas ja pitkäkestoinen, laitoin swatchin kädensyrjälle ja sitä oli vielä parin käsien pesun jälkeen selkeästi jälkellä. Käytän sitä tuomaan heleyttä meikkivoiteeseen(Nivean BB) sekoitettuna.

Heti piti testata mascaraa ja rajaustussia... 
Lisäystä: Kuten huomaa, en ole kovin hyvä silmien rajailija... jotenkin aina se jää pois. Luomivärit ovat kuvasta poiketen enemmänkin vihreät, löytyvät BH Cosmeticsin Enchanching Eyes -paltista Gorgeus Green Eyes. Todella kivapigmenttiset värit, mutta pölisevät mahottomasti, eli käytän näiden kanssa siveltimen sijasta sienipäistä aplikaattoria ja lopuksi häivytän siveltimellä.
Mascara on todella kiva tuote, minulle uusi tutavuus, levittyy vaivattomasti ja ei paakkuunnu vaan erottelee ripset hyvin. Kuivuminen vain kestää vähän pidempään kuin mihin olen tottunut Maybelinen Illegal Lenght -ripsarin kanssa.


Käväsen Helsingissä uudemman kerran tänä kesänä... Josko sillä kerralla tarttuisi Cesarsilta mukaan lisää lakkoja ;) Mutta kello on kohta kuusi aamulla ja pitäisi kai olla jo nukkumassa, mutta kun unohduin näitä kuvia näpräämään ja postausta kirjoittelemaan.
Hyvää juhannusta kaikille! Palailen astialle kunhan taas kotona.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia =) Tykkäsin itsekin kovasti, pari pvää tallilla puuhailua vaan pisti lakkaukset rispaantumaan niin nyt jo uutta väriä kynsillä.

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)