maanantai 2. maaliskuuta 2015

#ablecs15 week 3: Abstract

Piti taas paria päivää ennen valikoida lakat ja raahata mukaan poikaystävälle lähtiessä. Hiukan jäljessä oon näissä haastiksissa, mutta vain pari pvää =) Jos keskiviikkona sais aloitettua ensi viikon nii saa vähän kiinni.

Mulla oli heti aika selkeä kuva päässä että mitä tahdon ainakin yrittää tehdä, värien valkkaamisessa meni hetki. Pääväriksi päätyi "marjapuuron" punaiseen Gina Tricotin "Azalea pink" jota oon katsellu parikin kertaa mutten käyttänyt. Perus valkoisen sijasta sinistä shimmeriä sisältävä vaalean harmaa Golden Rose 101 tuli pohjalle ja kolmanneksi Sensinity 54 joka on nätin tumman harmaa ja hyvä pigmentti(voi leimata ;)).

Koska unohdin oman kameran ottaa mukaan niin kännykkä joutu korvaamaan. Kuva ledilampun alla otettu.
Mattapintaisena. En saanut golden rosen shimmeriä näkymään kuvassa mitenkään :(
Kokeilin ensimmäistä kertaa leimaus decalia... Ensimmäinen onnistu ihan hyvin, mutta sitten sotkin sen laittamalla top coattia ihan liian aikaiseen. Lopulta jouduin ainakin pari kertaa uusimaan decalin teon jotta tulos olisi edes jonkinlainen. Lopulliseen jäi vielä pieni kupla keskelle kynttä :P 

Tein lakkaukset viime yönä ja tänään sitten aloin tasottamaan pintaa viilalla. Tuli nätti mattapinta kun kevyesti viilasi päälyslakkaa(viilana Trind) ja päätin jättää vasemman käden sellaiseksi ihan testimielessä että vaikuttaako viilaus esim lakkojen kestävyyteen kuin paljon. Huomenna on 10h työvuoro edessä, sillon pääsee todelliseen testiin taas lakkaukset! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)